Hriešne Krásna

Nový magazín pre ženy o kráse a trendoch

PR

Darček na Valentína pre muža? Máme pre vás pár tipov

Deň svätého Valentína je za dverami a vás možno prenasleduje myšlienka, ako tento sviatok spríjemniť svojmu priateľovi či manželovi. Vhodný darček alebo aktivita závisí najmä od toho, ako dlho ste spolu, aké sú jeho záľuby a čo ste už v minulosti spolu zažili. Máme pre vás zopár tipov na originálne aktivity, ktoré by vás mohli baviť vo dvojici.

 

 

Podporte jeho hobby

Aj ten váš najradšej chodí po byte a opravuje všetko, čo sa ešte ani nepokazilo? Niektorí muži majú jednoducho kutilstvo v krvi a viac ako čokoládová bonboniéra ich poteší nový pomocník na opravy okolo domu. A ak sa v nich nevyznáte, kúpte mu náhradné batérie pre ručné náradie. Univerzálny darček, ktorým potešíte jeho praktickú dušičku.

 

Romantická atmosféra u vás doma

Určite ste videli desiatky romantických komédií (a ak nie, nejaké si predtým pozrite). Keď príde tá chvíľa, spoločné bývanie, vyznávanie lásky, žiadanie o ruku… Jednoducho akýkoľvek romantický okamih, nechýbajú sviečky, lupienky ruží, chladené šampanské, jahody v čokoláde, alebo poriadna dávka šľahačky na sladkom zákusku. Inšpirujte sa a vytvorte doma zvodnú atmosféru.

 

Oblečenie na mieru

Nemáme na mysli nekonečné skúšky u krajčírky, ale kúsok do šatníka, ktorý mu bude pripomínať, že ho dobre poznáte. Chcete, aby si na vás spomenul vždy, keď si niečo také oblečie? Doprajte mu napríklad mikinu s vlastnou potlačou, ktorá bude čo najlepšie vystihovať jeho osobnosť.

 

Umenie trochu inak

Pokiaľ máte doma umelca, potešte ho nezvyčajným maľovaním – na telo. Prechádzanie štetcom po partnerovej pokožke je príjemným spestrením vzájomného spoznávania sa. Pripravte jeho obľúbený drink, tichú hudbu a horúcu sprchu na záver tohto experimentu.

 

Chvíľka ako v luxusných kúpeľoch

Aj keď to väčšina mužov neprizná, tiež potrebujú rozmaznávanie. Pomôžte mu zbaviť sa stresu v bublinkovom kúpeli, s relaxačnou masážou a pokojne aj s maskou na tvári, alebo manikúrou spojenou s maskou na ruky. Pokiaľ chcete aj fyzický darček, k tomuto nápadu sa hodí napríklad pohodlný župan.

 

Vezmite ho na výlet do prírody

Naplánujte dobrodružstvo mimo domu, najlepšie také, ktoré ešte nezažil. Skúsil si už plavbu v kajaku, kempovanie na snehu alebo turistiku spojenú s lezením na skaly? Čokoľvek, čo vás príjemne unaví je vítané. A na konci cesty môžete stráviť noc v miestnej chate a vychutnať si tradičnú kuchyňu a krásne výhľady.

 

Ochutnávka vína alebo piva

Či už máte doma amatérskeho someliéra alebo milovníka piva, určite ho poteší ochutnávka rôznych druhov jeho obľúbeného nápoja. Ak nemáte v blízkosti domova vínne pivnice alebo pivovar, vyberte niekoľko kvalitných fliaš a urobte si ochutnávku doma.

Ochutnávka piva

 

Venujte sa jeho obľúbenej aktivite

Aj keď ide o darček, ktorý máte vymyslieť vy, môžete mu pripraviť prekvapenie a venovať celé popoludnie jeho obľúbenej aktivite. Zaujímajte sa o jeho videohry, vypočujte si spolu jeho obľúbený podcast alebo ho poproste, aby vás naučil pravidlá jeho obľúbeného športu.

Keď máte doma vášnivého hráča, kúpte mu napríklad náhradnú batériu pre notebook. Znie to možno jednoducho, ale každý z nás potrebuje cítiť skutočný záujem toho druhého a podporu v tom, čo nás baví.

 

Šteklivé fotografie

Najviac zo všetkého ho poteší vaša prítomnosť, ale určite si miesto v jeho srdci nájdu aj šteklivé fotografie, ktoré mu pripravíte. Nastavte si samospúšť, oblečte si jeho košeľu a trochu flirtujte s fotoaparátom. Nemáme na mysli nič vulgárne, stačí zvodný úsmev a dostatok fantázie.

 

Raňajky do postele

Mnoho dvojíc nechce o slávení tohto sviatku ani počuť. My sa však pýtame – nechcete vyskúšať aspoň niečo malé a milé? Napríklad, raňajky do postele, kedy chlieb vykrojíte do tvaru srdiečka? Alebo do jeho ranného smoothie pridáte extra maliny, kvôli ružovej farbe? Spolu so sladkým bozkom tak vytvoríte už od rána skvelú náladu.

obrázky: freepik

 

Redakcia

Redaktorka magazínu Hriešne Krásna. Snaží sa vám priniesť zaujímavé informácie zo sveta módy, kozmetiky, beauty či dámskeho lifestyle.