Hriešne Krásna

Nový magazín pre ženy o kráse a trendoch

Móda

Aké topánky si vybrať na dovolenku?

Topánky sú pravdepodobne najdôležitejším predmetom vo vašom kufri pri cestovaní: výberom správneho typu sa vyhnete pľuzgierom a nájdete potešenie vo vašich cestách úplne bez bolesti. Pre správny výber sme si pre vás pripravili typy topánok, ktoré si vybrať na každý druh výletu – či už budete oddychovať pri mori, prežívať turistiku v horách alebo tancovať v noci na palube výletnej lode.

 

Šľapky k moru a na pláž

Ak ste sa rozhodli pre tropickú destináciu, šľapky a espadrillové sandále sú jediné topánky, ktoré je potrebné si zbaliť. Vďaka svojmu dizajnu sú pre popoludnia strávené na pláži super priedušné, zatiaľ čo ich pohodlie vás večer vezme na tanečný parket.

Šľapky na pláž

 

Sandále na vodné plochy

Ak v blízkej budúcnosti plánujete vodné športy alebo tábor, budete sa chcieť rozhodnúť pre obzvlášť funkčnú a odolnú obuv. Sandále sú tým pravým orechovým, vďaka popruhom, ktoré vaše nohy držia na mieste a poskytujú aj potrebnú priedušnosť.

 

Tenisky na mestské exkurzie

Prechádzku mestom vám jednoznačne spríjemnia tenisky alebo botasky, ktoré vám ponúknu pohodlie aj na dlhšie prechádzky, ktoré sú často súčasťou mestských exkurzií.

Tenisky do mesta

 

Šľapky na výletnú loď

Naplánovali ste si výlet na výletnej lodi? Počas plavby na otvorenom mori vám šľapky ponúknu presne to, čo potrebujete pri oddychu na lodi. Nebudú vám prekážať, keď budete hrať hry alebo sa prechádzať po palube – nehovoriac o tom, že sú veľmi jednoduché, takže si ich kedykoľvek dáte rýchlo dole, keď dostanete chuť ponoriť sa do bazéna.

 

Trekingové topánky do hôr

Pre niektorých perfektná letná dovolenka znamená putovanie po tichých turistických trasách a cez skalnatý, či lesný terén. Bez ohľadu na verziu, ktorú preferujete, sú trekingové topánky skvelou voľbou. Sú prispôsobené horskému terénu a zabezpečujú maximálny komfort. Pomôžu vám udržať si rovnováhu a objavovať tajomstvá hory pohodlne. Navyše väčšina z nich je vyrobená z nepremokavej kože, takže vaše nohy zostanú suché, aj keď začne pršať.

obrázky: pexels.com

 

Redakcia

Redaktorka magazínu Hriešne Krásna. Snaží sa vám priniesť zaujímavé informácie zo sveta módy, kozmetiky, beauty či dámskeho lifestyle.